Oracle oda

De Oracle Database Appliance is een hyperconverged 
systeem dat uw Oracle database laat excelleren en
uw IT infrastructuur sterk vereenvoudigd.

Meer dan ooit beseffen organisaties dat ze afhankelijk zijn van data om de concurrentie een stap voor te kunnen zijn. De ODA garandeert uitzonderlijke prestaties van de database en geeft uw business op 3 manieren een boost.

  • 1. Eenvoudig.

    ODA is “engineered together”. U bent niet afhankelijk of alle spullen die u installeert wel samenwerken.

  • 2. Geoptimaliseerd.

    De ODA is een totaaloplossing waarin server, storage, networking, database en software zijn geïntegreerd en samenwerken. Deze samenwerking garandeert een optimale werking van uw infrastructuur en significant minder kosten (en tijd) op onderhoud.

  • 3. Betaalbaar.

    De ODA biedt geheel nieuwe prijsmodellen (een kwart van de gangbare kosten op IT), doordat u kosten bespaart op onderhoud, aanvullende databaselicenties (dankzij het Capacity on Demand model) en personeel (de ODA is ontworpen om door 1 DBA’er te managen).

Engineered System – 100% geïntegreerd 100%

De Oracle Database Appliance is een ‘engineered system’, wat inhoudt dat de toepassing is gebouwd om onderlinge samenwerking te optimaliseren. De ODA combineert server, storage, networking en software in één enkele toepassing en garandeert 100% integratie van al deze componenten tot aan de applicatie-laag.

Dit zorgt ervoor dat al uw verouderde hardware overbodig is geworden en dat uw database, applicaties en middleware volledig zijn geoptimaliseerd.

Download nu onze nieuwe whitepaper

Door te focussen op eenvoud, optimalisatie en kostenbesparingen, weet de Oracle Database Appliance uw IT-afdeling op liefst zes manieren te ondersteunen. In onze whitepaper leest u precies waar de ODA het verschil maakt. 

Whitepaper downloaden