Nieuw

Download nu onze nieuwe infographic: Build vs Buy

Terug naar het overzicht

ODA bespaart u tijd, kosten en complexiteit

Door beperkte budgetten wordt van u als IT-er verwacht dat u efficiënt werkt; u moet méér doen met minder geld in een kortere tijdsduur. Werken met geïntegreerde hyperconverged systemen – zoals de Oracle Database Appliance – scheelt organisaties tijd, kosten en complexiteit. Hierdoor houdt u tijd over om met meer strategische projecten bezig te zijn.

IT als betrouwbare partner

De wensen vanuit het management voor de IT-afdeling zijn vaak tweeledig. In de eerste plaats moet IT een betrouwbare partner zijn en kunnen garanderen dat lopende bedrijfsprocessen continu functioneren. Systemen en applicaties moeten goed onderhouden worden. Bovendien wordt IT in veel gevallen verantwoordelijk gehouden om de kosten van al deze IT-gerelateerde processen in toom te houden.

Daarnaast wordt van IT verwacht dat ze tijdens werktijd nadenken over en onderzoek doen naar meer strategische projecten om bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen kostenefficiënter in te richten. Maar waar haalt u die tijd vandaan als al uw tijd wordt opgeslokt door onderhoud en issue-management?

Dure servicecontracten

Werken met de hyperconverged Oracle Database Appliance scheelt u kostbare tijd op onderhoud. De volledige toepassing is gefabriceerd door één enkele vendor, waardoor het beheer gecentraliseerd is. Bovendien voorkomt u hiermee dat u voor ieder afzonderlijk netwerkonderdeel een duur servicecontract moet afsluiten. Onderstaande video laat u precies de verschillen zien tussen een hyperconverged systeem (Buy) en een gefragmenteerde omgeving (Build).

 

Binnen enkele uren klaar voor database migratie

In deze video ziet u bovendien dat u met een geïntegreerd systeem als de ODA enorm veel kostbare tijd bespaart op installatie en deployment. De Oracle Database Appliance is al binnen enkele uren volledig in uw infrastructuur geïmplementeerd, waarna u kunt beginnen met het migreren van uw databases. Bovendien neemt de daadwerkelijke deployment slechts 30 minuten in beslag.

In onderstaande video ziet u hoe eenvoudig en snel de installatie van de ODA verloopt. U plaatst de toepassing in uw serverruimte, sluit alle benodigde kabels aan en koppelt het apparaat aan het bedrijfsnetwerk. Na het deployen van de ODA kunt u in uw managementomgeving starten met de migratie van uw bestaande Oracle databases. De Oracle Database Appliance is multi toepasbaar en ondersteunt zowel Oracle Database Standard Edition (SE, SE1 en SE2) als Enterprise Edition (EE).

 

Waarom zou u wachten met het transformeren van uw infrastructuur? De ODA is ontworpen om Oracle Databases te optimaliseren, uw IT-omgeving te vereenvoudigen en uw totale kosten op IT (TCO) te reduceren.

Terug naar het overzicht

Download nu onze nieuwe infographic.

 

Infographic downloaden